Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Földönkívülieket hívtak meg az amerikaiak legkedveltebb fesztiváljára?

Földönkívülieket hívtak meg az amerikaiak legkedveltebb fesztiváljára?

Tech & Tudomány

Földönkívülieket hívtak meg az amerikaiak legkedveltebb fesztiváljára?

Tech & Tudomány

Promotions 08:38

Bella Thorne színésznő állítólag idegeneket akart meghívni a Coachellán rendezett Alien Invasion partijára, azt is pontosan kidolgozta, hogyan juttathatja el a meghívókat.

Állítólag a Beacon in the Galaxy nevű szoftvert használta, hogy megkíséreljen kapcsolatba lépni az univerzum más életformáival. Egy forrás szerint egy levelet akart így az űrbe küldeni.

Bella Thorne jelenleg Hollywood egyik legbotrányosabb színésznőjének számít, rengeteg furcsa dolgot csinált az utóbbi években, így szinte nem is meglepő tőle, hogy hisz az idegenek létezésében.

„Az embereknek az a gondolat van a fejükben, hogy én vagyok ez az őrült, rossz partilány, vagy ez a kurva, őrült drogos… Nagyon-nagyon őszinte vagyok, és ez néha bajba sodor, de ugyanakkor… A legtöbb ember, aki találkozik velem, bocsánatot kér”

– nyilatkozta korábban magáról.

„Azt mondják: >>Jaj, bocsánat, elolvastam ezeket a dolgokat, és csak egy bizonyos kép volt a fejemben arról, hogy ki vagy. És most, hogy találkoztunk, nagyon rosszul érzem magam, mert rájöttem, hogy ez teljesen valótlan, és soha nem kellene olvasnom semmit.<< Mennyi rohadt embertől hallottam ezt a szart – rendezők, producerek, stúdióvezetők. Még barátok is! Állandóan ezt hallom”

– tette hozzá.

Azt nem tudni, hogy sikerült-e az űrbe juttatni Bella Thorne üzenetét, vagy hogy kapott-e választ a színésznő.

Borítókép: Illusztráció/Profimedia