promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel a nukleáris háború? Putyin már földalatti bunkerbe költöztette a családját
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy, a vad összeesküvés-elméleteiről ismert orosz professzor szerint Vlagyimir Putyin egy szibériai földalatti városban rejtette el családját.

A csúcstechnológiás luxusbunker az Altaj-hegységben található, és nukleáris háború esetére tervezték Valerij Szolovej politológus szerint. Azt mondta, Putyin családjának elköltözésére azért volt szükség, mert a háború nem úgy alakul, ahogy az orosz vezető elképzelte.

"Putyin elnök családját a hétvégén evakuálták egy speciális bunkerbe, amelyet nukleáris háború esetére készítettek"

– mondta a professzor egy videóban.

„Ez a bunker az Altaj köztársaságban található. Valójában ez nem egy bunker, hanem egy egész földalatti város, felszerelve a legújabb tudományos és technológiai eszközökkel”

– tette hozzá.

Szolovej nem azonosította név szerint az elnök rokonait, de korábban azt állította, hogy a 38 éves Alina Kabaeva olimpiai aranyat nyert ritmikus tornász a titkos hitvese.

„Ez az igazi családja, és Alina képes befolyásolni a döntéseit”

– mondta tavaly.

Szolovej, aki azt állítja, hogy bennfentes kapcsolatai vannak a Kremlben, úgy véli, hogy a hatalmas óvóhelyet a Gazprom építette körülbelül egy évtizeddel ezelőtt, Szibéria Mongóliával, Kínával és Kazahsztánnal határos régiójában.

A megfigyelők több szellőzőpontot is feljegyeztek a hegyi búvóhelyet körülvevő területen, valamint egy nagyfeszültségű vezetéket, ami egy ultramodern 110 kilovoltos alállomáshoz kapcsolódik, ami elegendő egy kisebb város áramellátásához.

Az akadémikus korábban azt állította, hogy az elnöknek egészségügyi problémái vannak, de az orosz nyilvánosság elől is rejtegetik. De arról is beszélt már, hogy Putyin a védelmi miniszterével, Szergej Sojguval bizarr titkos sámánrituálékon vett részt.

Néhányan Moszkvában összeesküvés-elmélet hívőnek és hazugnak tartják Szolovejt, de a múlt héten hétórás kihallgatásra vitték be, nyilvánvalóan az általa vezetett Telegram-oldal miatt, ami többször is írt Putyin egészségügyi és mentális állapotáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás