promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most lett elegünk a koronavírusból: egy férfi közel 4 centit vesztett miatta a pénisze hosszából
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fertőzés következménye lehet a hosszan tartó, fájdalmas merevedés is.

Egy amerikai férfi azt állítja, hogy közel 4 centimétert (1,5 hüvelyket) csökkent a pénisze hossza a koronavírus-fertőzés következtében. A kellemetlen betegség érrendszeri rendellenességet okozott nála, és a károsodás az orvos szerint visszafordíthatatlan.

A meg nem nevezett, de a harmincas éveiben járó heteroszexuális férfi egy podcastban mesélt a kálváriájáról. A Covid súlyos merevedési zavart okozott nála, így legnemesebb szerve az erekció során már képtelen akkorára nőni, mint korábban.

„Mindez mély hatást gyakorolt az önbizalmamra és az ágyban tanúsított képességeimre”

– panaszolta a szerencsétlen páciens. A vírussal még tavaly júliusban fertőződött meg, de aztán a kórházból gyógyultnak nyilvánítva bocsátották el. Ő azonban már akkor érezte, hogy a pénisze nem úgy funkcionál, mint annak előtte.

Egy 3400 betegen végzett angol vizsgálat szerint a hímvessző megrövidülése nagyon ritka, de valóban előforduló következménye lehet a Covid-fertőzésnek. Ha ez sem győzi meg az oltatlanokat a vakcinázás fontosságáról, akkor valószínűleg semmi sem.

Az érintett amerikai férfi ugyanakkor még bízik abban, hogy a problémája nem lesz maradandó, megítélése szerint a gyógyszeres segítségnek köszönhetően valamicskét javult a helyzet.

„Egyértelmű, hogy a péniszem összezsugorodott. Mielőtt beteg lettem, kicsit átlag felettinek számított, de nem óriásinak. Most viszont úgy gondolom, hogy az átlagosnál kisebb”

– latolgatta a férfi, és hát bizony a 4 centi az 4 centi, egy ekkora rövidülést mindenki megérezne. Az orvosok szerint a dolog ellentéte is előfordulhat a vírus következtében, mégpedig a priapizmus, vagyis a hímvessző hosszan tartó, de fájdalmas merevedése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás