promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási áttörés: mérföldkőhöz érkeztünk a televíziózás élményében - új technológiai találmány kerül piacra
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is bemutatták az innovatív televíziót, ami megváltoztathatja majd a tévénézést hosszútávon. 

Amikor azt gondolnánk, hogy a csúcstechnológia már nem tud újat felmutatni, akkor mindig előrukkolnak valami még extrábbal. A vezető technológiai kiállításon mutatták be először az ULED 8K Mini-LED sorozatát és a 8K felbontású lézertévét. A Hisense már az előző évben bevezette a lézertévé fogalmát: rövid idő alatt hatalmas áttöréseket hoztak a technológiába. Először a 2K-val indítottak, majd nemsokára érkezett a 4K, mára pedig el is érkeztünk a 8K felbontásig. 

A világ első 8K felbontású lézertévéje eddig még soha nem tapasztalt képi részletességet és mélységet nyújt.

Így számolt be a készülékről Dr. Liu Xianrong, a Hisense Laser Display Co., Ltd. vezető tudósa és ügyvezetője. Egyébként nem ez az egyetlen újdonság a cégnél - a Mini Led szintén újításnak számít a vállalat részéről. A vállalat fő célkitűzése, hogy megerősítsék a 8K vezető helyzetét a lézeres kijelzőtechnológia területén. 

A vállalat a továbbiakban is a globális tévégyártásban törtet majd előre.

Emelte ki David VanderWaal, a Hisense America marketingvezetője, aki a jövőre vonatkozó terveikről beszélt. Cégük elkötelezett a felhasználói minőség javításában és a folyamatos újítások létrehozásában, hogy termékeik és szolgáltatásaik az emberek életét minél élvezetesebbé és könnyebbé varázsolja. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás