promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő újítás a Tescóban – Ettől mindenkinek le fog esni az álla!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik londoni Tescóban nincsenek se kasszák, se pénztárosok, mégis mindenki gond nélkül tud vásárolni.

Igazán különleges újítást vezetett be az egyik londoni áruházában a Tesco, ugyanis ott hiába keresnénk, egyáltalán nem találnánk se kasszákat, se pénztárosokat, szóval ott nem kell se a fizetésre, se a sorban állásra pazarolnunk az időnket. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis hogyan lehet ott vásárolni úgy, hogy ne kapjanak el minket a rendőrök lopásért – a válasz pedig nagyon egyszerű.

A Tesco úgynevezett GetGo üzletébe az ember csak úgy betér a kosarával, összeszedi azokat a termékeket, amik kellenek neki, majd szó nélkül távozik – ugyanis a fizetést utólag, egy applikáción keresztül kell intézni, miután a bolti kamerák felvételei, illetve a kosár súlyadatai alapján megvan, hogy miket vásárolt a vevő.

Sokak számára biztos, hogy kényelmesnek, és bizonyos szempontból egészen futurisztikusnak hangzik a dolog, a Tesco ráadásul még a korhatárhoz kötött termékekre is gondolt, amiket külön kijáratú helyen lehet megvásárolni, ahol persze emberek ellenőrzik a vásárlók jogosultságát.

Könnyen lehet, hogy ez lesz a bolti bevásárlás jövője, így jobban tesszük, ha felkészülünk arra a lehetőségre, hogy egyszer esetleg Magyarországon is megjelenik egy ilyen Tesco GetGo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás