promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó hírt közölt a Tesco – Ez rengeteg magyar családot fel fog dühíteni, főleg így karácsony előtt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon rossz hírt kaptak azok, akik a Tescóban vásárolták meg a karácsonyi diós bejglihez, illetve a zserbóhoz szükséges alapanyagok egyikét.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) bejelentette a honlapján, hogy érzékszervi kifogásra, illetve penészesedésre hivatkozva vissza kellett hívni a Tesco „TS Darált dió 200g” nevezetű termékét, amit a magyar háztartások előszeretettel használnak karácsony környékén a diós bejglik, illetve zserbók elkészítéséhez.

„A Tescónál a vásárlók biztonsága és egészsége prioritást élvez. Az alábbi termékeket kivontuk a forgalomból és megkérjük azokat a vásárlókat, akik már megvásárolták a lenti terméket, hogy hozzák vissza azokat. A termékkel kapcsolatos további információkért érdeklődjön a vevőszolgálati pultnál, illetve weboldalunkon. Azok a vásárlók, akik az érintett terméket visszahozzák, teljes mértékben visszakapják a termék árát.

  • Termék megnevezése: TS DARÁLT DIÓ  200g
  • EAN: 5051007115568
  • TPN: 100241447
  • Érintett tételek: 27.03.2022 és 13.04.2022”

– olvasható a Tesco oldalán is a figyelmeztetés.

A termék árát természetesen a blokk bemutatása nélkül is visszatéríti a Tesco, így mindenképp érdemes minél hamarabb cselekedni.

Íme az érintett termék:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás