promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar származású szakértő szerint hátborzongató űrlény technológiával kísérleteznek az 51-es körzetben – Meg is mutatta, hogy néz ki az idegenek űrhajója!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bob Lazar lerántotta a leplet az 51-es körzetben folytatott űrlény kísérletekről, amiket gondosan próbált eltitkolni az Egyesült Államok kormánya.

A magyar származású (elvileg) fizikus, Bob Lazar azt állítja, hogy a '80-as években az UFO-észlelésekről ismertté vált 51-es körzetnél, egy S-4 nevezetű helyen részt vett egy titkos, rejtélyes projektben, aminek az volt a célja, hogy megfejtsék, illetve reprodukálják az űrlények technológiáját – ez pedig máris arra enged következtetni, hogy igazak a pletykák, és valóban vannak a Földön idegen űrhajók.

Bob Lazar feladata az volt, hogy rájöjjön egy, az emberiség számára teljesen ismeretlen gravitációs hajtómű működésére, ami elég nagy falat volt számára, ráadásul amíg ott dolgozott elég hátborzongató dolgokat látott:

egyik alkalommal például véletlenül bepillantott egy kisebb labor ablakán, és egy földönkívülinek tűnő csecsemőt látott az asztalon, ami természetesen nagyon felkavarta őt.

A szakértő végül úgy döntött, hogy elárulja a világnak az igazságot, és lerántja a leplet az Egyesült Államok, illetve az 51-es körzet gondosan őrzött titkairól, mert szerinte joga van tudnia erről az emberiségnek.

Azóta rengeteg támadás érte őt, és még halálos fenyegetéseket is kapott, ráadásul ahol lehet, próbálják hiteltelenné tenni őt, illetve a történetét – ami persze egyáltalán nem biztos, hogy igaz, hiszen még nem sikerült cáfolhatatlan bizonyítékkal előállnia.

Bob Lazar a kétkedők kedvéért lerajzolta, hogy nézett ki a földönkívüliek űrhajója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás