promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírva fogsz nevetni! A Facebook leállása után a Twitter olyan üzenetet tett ki, amelytől ma már nem lesz jobb - tényleg be lehet zárni a netet
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Történelmi pillanatokat élünk.

Ma valamivel 18 óra előtt leállt a Facebook, és a gigavállalat valamennyi egyéb platformja is rövid időre "szünetet tart". Úyy tűnik azonban, hogy ez a szünet egy kicsit tovább tart, mint azt gondoltuk volna. A Messenger és az Instagram is leállt.

Nemcsak Magyarországon, de a világ minden táján hasonló a helyzet. Az emberek pedig hirtelen elözönlötték a Twittert, mindenki ezen csüng most, minden információhoz erre a platformra kell ellátogatnunk, így a Facebook csúcsvezetői is innen informálják az emberiséget.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi történhetett, Andy Stone, a Facebook kommunikációs szakija azt írta Twitter-en, hogy dolgoznak a hiba elhárításán, egyben azonnal mindenkitől bocsánatot kért a kialakult helyzetért.

Stone üzenete alatt folyamatosan jönnek a kommentek, sokan üdvözlik azt, hogy végre egy kis szünet van, és nem kell folyton bekapcsolva lenni, sokan azonban nagyon dühösek, hogy így alakult, vannak olyanok is, akik vicces mémekkel reagáltak a kialakult helyzetre, és akadnak olyanok is, akik már világvége hangulatba pötöygték magukat.

Aztán megérkezett a legjobb üzenet is, Twitter Nagyúr vagy Twitter Nagytestvér beköszönt, és köszöntötte az egész emberiséget,

vagyis "szó szerint az egész emberiséget", hiszen máshol most nem igazán lehet lógni, csak náluk.

[[twitt2]]

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás