promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási probléma van: leállt a Facebook, megállt a Messenger - mégis mi történhetett?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Világszerte áll a közösségi média, nem csak Magyarországon.

Egyik pillanatról a másikra leálltak a közösségi médiumok, amelyek a Facebook érdekeltségébe tartoznak. Így nem csak a Facebook központi oldala halt be, hanem a Messenger, az Instagram, illetve többek között az Oculus Virtual Reality játékoldal is.

A probléma nemcsak Magyarországon, de világszerte is észlelhető, így több milliárd embert érint egyszerre - írja a Daily Mail.

Ha pedig ez történik, minden ember azonnal átvált a Twitterre, már a mémek is megjelentek a csicsergős közösségi oldalon, amelyek viccesen óriási problémáról regélnek, és a civilizáció végóráit jelenítik meg, természetesen humorral.

Egyelőre nem lehet tudni, mi történt, és azt sem, hogy mikor fog helyreállni a régi rend. Amint tudunk biztosabbat, frissítjük a cikkünket. Viszont az sem kizárt, hogy később sem tudjuk meg, hogy pontosan mi történt, hiszen a Facebook a legnagyobb, 2019-es leállásakor sem adott ki részletes közleményt a leállásról, csupán annyit közöltek, hogy karbantartási műveleteket végeztek.

Frissítés: Andy Stone a Facebook kommunikációs szakija azt írta Twitter-en, hogy dolgoznak a probléma megoldásán, és mindenkitől elnézést kérnek.

Frissítés: Még mindig nem működik semelyik platform, a Twittert viszont elözönlötték az emberek. A Nagy Twitter pedig beköszönt mindenkinek, és üdvözölte az emberiséget.

Frissítés: A MarketingCommandós Wolf Gábor felolvas pár üzenetet Andy Stone üzenete alól, az emberek tényleg nagyon furcsán reagálnak a kimaradásra, vannak köztük nagyon dühösek is, sokan viszont üdvözlik az "új világot":

Frissítés: éjfél előtt pár perccel újra működik a Facebook, az Instagram és a Messenger is.

Olvasnivalók a Facebook nélküli időre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás