promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most te lehetsz teljesen ingyen a világ legbénább nőcsábásza Leisure Suit Larry viccesen erotikus játékaiban!
Borítókép:  Leisure Suit Larry 5/Sierra
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leisure Suit Larry: minden idők legrámenősebb és egyben legbalfékebb nőcsábászának kalandjaiból készült 4 játék még a nyolcvanas és kilencvenes években, melyekből most 3 teljesen ingyenesen beszerezhető. Konkrétan a sorozat második, harmadik és ötödik része érhető el egy fillér elköltése nélkül. Kíváncsi vagy, mi történt a négyessel? Olvass tovább...

Az Indiegala nemrég óta ingyen kínálja az eredeti Leisure Suit Larry-t, és most három további játékkal folytatja a szerencsétlen lúzer sagáját - írja a theGeek. Ez a Leisure Suit Larry 2: Looking For Love (In Several Wrong Places), a Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals és a Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work. Hol van a negyedik játék, azt kérdezed? Annak külön története van!

AI Lowe, a sorozat alkotója trilógiát akart készíteni, és a harmadik játéknak olyan befejezést adott, amely mindent szépen lezárt. Ráadásul a Larry 3 határidőre történő befejezésének szorításában eléggé belebetegedett az egészbe, és akkoriban azt mondta, hogy soha nem fogja elkészíteni a Leisure Suit Larry 4-et. Amikor Lowe később meggondolta magát, azzal az ötlettel állt elő, hogy egyenesen a Leisure Suit Larry 5-re ugrik, amelyben Larry amnéziában szenved, és elfelejtett egy egész játéknyi kalandot.

Az idén 75 éves Al Lowe egyébként igazi játékipari legenda, a Leisure Suit Larry-sorozaton kívül a nyolcvanas és kilencvenes években más híres Sierra-sorozaton is dolgozott, de mindenki a viccesen erotikus kalandokhoz köti a nevét. A 2010-es években megpróbálta újraéleszteni Larry-t, újabb kalandjátékokon keresztül, de ezek már sajnos nyomába sem értek az eredeti klasszikusoknak.

Vissza is térve ezekre: mindhárom játék közvetlenül letölthető az Indiegalából. Míg a második és a harmadik hagyományos szöveges bevitellel és rengeteg, a Sierra-játékoknál megszokott játékbeli halállal rendelkezik, az ötödik teljesen point-and-clickre megy, és kevesebb zsákutcával rendelkezik. Én anno a mindegyik játékot nagyon élveztem, de az ötödik rész jött be a legjobban.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás