promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen játékokat ad a PlayStation: miénk lehet a legjobb kalandjáték is
Borítókép:  Uncharted 3: Drake's Deception / businessinsider.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PlayStation azzal szeretne minket otthon tartani a járvány idején, hogy teljesen ingyen letölthetővé tett négy remek, sikeres játékot, és még csak előfizetőknek sem kell lennünk hozzá.

Manapság rengetegen vagyunk önkéntes karanténban, hiszen szinte mindenki azt javasolja, hogy maradjunk otthon, kerüljük a tömeget, mert a koronavírus-járvány idején ezzel tudunk a legtöbbet segíteni. A bezártság viszont rém unalmas lehet, és úgy látszik, hogy ezt a Sony is jól tudja.

Éppen ezért hozták létre a PlayStationnél a Play At Home kezdeményezést, ami arra próbálja ösztönözni a játékosokat, hogy tényleg ne menjenek el otthonról, ráadásul megtalálták ehhez a tuti módszert is, ami biztos, hogy sokakat a tévé elé fog csábítani.

Négy játékot adnak teljesen ingyen a PlayStation tulajdonosoknak: az Uncharted első három részét, illetve a Journey-t.

A játékok minimum összértéke nagyjából 10 ezer forint, szóval nem kevés pénzt spórolnak meg nekünk azzal, hogy a három teljes részt tartalmazó, és sokak szerint a legjobb kalandjátékoknak számító Uncharted: The Nathan Drake Collection (Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, Uncharted 3: Drake’s Deception), illetve a nyugisabb, és rendkívül hangulatos Journey is ingyen letölthetővé vált. De most jön a legjobb rész:

nem is kell hozzá PS+ előfizetés, ráadásul örökre megtarthatjuk őket.

Szóval április 15-től tényleg ajándékba kaptunk négy alkotást, amit egészen május 5-ig meg is szerezhetünk magunknak, és semmiképp sem szabad kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen valóban remek játékokról van szó, amiket érdemes kipörgetni, hiszen legalább addig is elveszi a figyelmünket a mostani, megterhelő helyzetről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás