promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Először jött az Xbox Series X hűtőszekrény, most itt a Series S bőrönd!
Borítókép:  Xbox Series S bőrönd
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Xbox újabb promóciós tárgyat készített, amelyet úgy terveztek, hogy úgy nézzen ki, mint az egyik konzolja, ezúttal egy bőröndről van szó.

Az Xbox Australia & New Zealand és a July poggyászgyártó cég együttműködésében készült Xbox Series S bőrönd úgy néz ki, mint a konzol, egészen az oldalán lévő fekete, kör alakú szellőzőnyílásig - írja a theGeek. A bőröndöt számos ausztrál influencerhez küldték el, hogy népszerűsítsék a Microsoft Flight Simulator mai konzolmegjelenését. A vállalat azonban egy Twitter-verseny keretében is elajándékoz egyet - sajnos csak ausztrál és új-zélandi lakosok számára. A bőröndökhöz egy Xbox Series S és egy kontroller is jár. Az influencereknek küldöttek hátuljára ráadásul a Gamertagjüket is rányomtatták.

Nem ez az első alkalom, hogy a Microsoft az egyik konzoljára formázott promóciós tárgyat készít. A vállalat tavaly valódi, házméretű Series X hűtőszekrényeket készített és küldött influencereknek, köztük a YouTuber iJustine-nak és a rapper Snoop Doggnak. A népszerű mém alapján készült promóciós tárgyak pontosan úgy működnek, mint egy normál hűtőszekrény, de Xbox Series X dizájnnal, az ajtaját kinyitva pedig indítózene szól.

Az Xbox ezután összefogott Dwayne "The Rock" Johnsonnal, hogy influencereknek valódi Xbox Series X minihűtőszekrényeket küldjön, a színész új energiaital-márkájának népszerűsítésére tervezett mutatvány keretében. Az Xbox kezdetben azt mondta, hogy nem teszi általánosan elérhetővé a hűtőszekrényeket, de meggondolta magát, miután az Xbox megnyerte a legnépszerűbb márka Twitter-szavazását. A nagyon keresett Xbox hűtőszekrény volt a Microsoft és a Bethesda múlt havi E3-as bemutatójának utolsó bejelentése, amely megerősítette, hogy az ünnepi szezonban már megvásárolhatók lesznek. A Series S bőrönd azonban nem lesz megvásárolható, legalábbis egyelőre.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás