promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Microsoft Flight Simulator: félévet kellett várniuk a konzolosoknak a legendás repülőszimulátor legújabb részére! Vajon megérte?
Borítókép:  Flight Simulator/Microsoft
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Microsoft Flight Simulator új összehasonlító videói kiemelik az Xbox Series S változat lenyűgöző minőségét - ez derül ki a theGeek írásából, amely egy összehasonlító videót is megjelentett PC és az Xbox konzolok között. 

Új Microsoft Flight Simulator összehasonlító videók kerültek fel az internetre, amelyek az Xbox Series X és S verziójának lenyűgöző minőségét mutatják be. Ezek közül az egyik újabb videó, amely felkerült a YouTube-ra, a PC és az Xbox Series X és az Xbox Series S verziókat hasonlítja össze különböző helyzetekben. Bár az alacsonyabb felbontás egyértelműen észrevehető, még az Xbox Series S egészen jól néz ki, különösen figyelembe véve a konzol Series X-hez képest alacsonyabb specifikációját, a high-end PC-s verzióról már nem is beszélve. A PC-s verzió egyébként egy RTX 3080-on fut, a maximális beállításokkal, és mindegyiket internetkapcsolattal futtatták a videó készítői, hogy kihasználhassák a felhőben lévő funkciókat. Ettől függetlenül az idézett csatorna szerint az MSFS 1440p-n fut Xbox Series X-en és 1080p-n Xbox S Series-en. Mindkét esetben 30 FPS-re van korlátozva, kivéve a VRR-rel ellátott képernyőkön.

A Microsoft Flight Simulator tavaly jelent meg világszerte PC-n és ma végre Xbox Series X-en és Xbox Series S-en is debütált a játék, amely a valaha megjelent egyik leglátványosabb repülős cím. A Series X verziója az összehasonlító videó szerint

"megközelíti a legerősebb PC-s konfigurációk minőségét",

azonos draw distance mellett, míg a Series S-nél ez a távolság kisebb. Ennek ellenére a játék PC-n "kissé jobb" minőséget mutat a felhők, a tükröződések és bizonyos textúrák terén. Ami a memória sebességét illeti, a játék indításakor a betöltési idők a Series X-ben alacsonyabbak, bár a Series S-ben majdnem kétszer olyan gyorsan indul a repülés, valószínűleg a kisebb grafikai terhelés miatt.

A legjobb hír persze az, hogy a Flight Simulator végre itt van konzolon és akinek van Game Pass előfizetése, az ráadásul ingyen megkaphatja.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás