promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szavad is el fog állni az új Microsoft Flight Simulatortól – előzetes
Borítókép:  Microsoft
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig is repülni akartál? Itt a lehetőség! Elképesztő előzetessel csábít az új Microsoft Flight Simulator.

A repülőgépek vagy éppen a repülés szerelmeseinek, de még a tapasztalt gamereknek sem kell bemutatni a Microsoft Flight Simulator szériát, aminek már 1982-től kezdve épül a történelme. Félelmetes belegondolni, hogy hova jutottunk el onnantól kezdve, de az előzetest látva valószínűleg elég sokaknak tátva fog maradni a szája.

A fejlesztést az Asobo Studio végezte a Microsoft segítségével, akik méretarányosan lemodellezték az egész bolygót. Hegyek, utak, folyók, fák, 37 ezer reptér, másfél milliárd épület, olyan realisztikusan, amennyire csak lehet. Az már csak hab a tortán, hogy a játékban olyan lesz az időjárás, mint éppen a valóságban.

Ha megvannak a repterek, akkor jogos a kérdés, hogy miért van olyan változat, ahol többet kapunk a pénzünkért. Ez azért van így, mert lesznek olyan helyszínek, amiket tényleg halál pontosan mintáztak le, a többit meg ahogy éppen sikerült. Persze ezt nem lehet csak úgy odavetni a készítőknek, mert félelmetes, mennyire kitettek magukért. Az új Flight Simulator egy óriási mérföldkő lesz a szimulátoros-játékok világában.

Lesz egy 60 dolláros változata a játéknak, ehhez 20 repülő és 30 teljesen kidolgozott reptér jár, aztán menetelünk felfelé. A 90 dolláros Deluxe Edition mellé 25 repülő és 35 reptér jár, a 120 dolláros Premium Edition pedig 30 repülővel és 40 reptérrel vár minket.

A Flight Simulator bétatesztje július 30-án indul, a végleges változat pedig augusztus 18-én érkezik meg PC-re, valamint lesz elérhető az Xbox Game Pass kínálatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás