promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élet a halál után? Egy férfi 23 percet töltött a pokolban, elmesélte, mit látott
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi részletesen mesélt az átélt élményeiről. Tényleg pokoli horror van a pokolban?​

A Daily Star cikke nyomán a 24.hu számolt be egy férfiről, Bill Wieséről, aki állítása szerint 23 percig halott volt, ezen idő alatt pedig a pokolban kóborolt. A férfi elképesztően durva dolgokról mesélt, sikítozó emberekről, az őket kínzó démonokról beszélt, illetve füsttel és tűzzel teli kamrákról számolt be a visszatérése után.

A férfi még 1998-ban élte át a nem mindennapi eseményeket, viszont csak sokkal később, az események után jó pár évvel írt könyvet az élményeiről.

A férfi azt mondta, hogy egy hosszú alagúton keresztül érkezett a pokolba, ahol olyan elviselhetetlen forróságot tapasztalt, hogy szinte nem is értette, hogy lehet így egyáltalán "létezni". Rövid időn belül egy börtöncellában találta magát, ahol földöntúli bűz terjengett.

[[cikk2]]

Egy démon érkezett hozzá, hirtelen a falhoz vágta, majd egy lángoló veremben tért magához, ahol csontvázak ezreit látta maga körül.

Wiese úr később visszatért a testébe, de úgy gondolja, amit látott, az valós volt. Így pedig azonnal megváltozott az élete, ezek után minden tettével arra törekszik, hogy ne kerüljön vissza a forró helyszínre.

Bill ebben a videóban részletesen is mesél az élményeiről angol nyelven:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás