promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: időutazó, 1928-as felvételen sétál el iPhone-nal egy nő a kamerák előtt, vagy valami egészen más történik? - videó
Borítókép:  Omid Armin / Unsplash.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ősi "tekercseken" tűnik fel egy izgalmas jelenet, amelyről sokan azt gondolják, hogy egyértelműen bizonyítja az időutazást.

Az időutazás-fanok imádják boncolgatni letűnt korok festményeit, képeit, illetve sokszor még "ősi" filmeket is újranéznek ezerszer, hogy felfedezzenek oda nem illő dolgokat. Charlie Chaplin 1928-ban készült filmjében, a Cirkuszban például a háttérben egy mobiltelefonnal, netán egy iPhone-nal sétáló nőt vélnek felfedezni sokan.

A filmet újra kiadták DVD-n, ráadásul rengeteg extrával. A sasszemű nézők pedig különös jelenetre lettek figyelmesek.

Persze az interneten azonnal rapid hajsza indult, hogy kiderüljön az igazság. A magyar mítoszvadász oldal, az Urbanlegends is megírta később a Forgetomori cikkére hivatkozva, hogy az, amit a mi 21. századi szemünk lát, valószínűleg nem több, mint egy fura kéztartás vagy éppen egy hallókürt, de semmiféleképpen nem egy mobilozó, okostelefonáló nő.

Itt a felvétel a zseniális Chaplin Cirkusz című filmjéből, annak ellenére, hogy valószínűleg nem időutazásról van szó, érdekes látvány:

De ennél a videónál is megdöbbentőbb egy Tyson-meccsen készült fotó, ott tényleg járhatott egy időutazó? Íme az elmélet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás