promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a világvége, megnyílt a pokol kapuja? – Sokkolta az embereket a lángoló víz látványa!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan azt hitték, hogy egyenesen a pokol kapuja nyílt meg a Mexikói-öbölben, vagy esetleg Godzilla tört elő a lángoló mélységből, de végül kiderült a szörnyű igazság.

Nemrég olyan dolog történt a Mexikói-öbölben, ami szinte az egész világot sokkolta, hiszen nem éppen megszokott (sőt, egyenesen rémisztő) látványban részesültek az emberek: megjelent a víz közepén egy hatalmas tűzgyűrű, ami folyamatosan lángolt, és pontosan úgy nézett ki, mint a pokol kapuja – vagy mintha egy világvégés sci-fibe csöppentünk volna akaratunkon kívül.

A félelmetes látnivalót egy szörnyű baleset okozta, ugyanis gázszivárgás történt egy vízalatti csővezetéknél, ami végül óriási tüzet eredményezett – legalábbis ez a Pemex nevű vállalat hivatalos magyarázata, de azt nem árulták el, hogy pontosan mi lángolt lávaszerűen a víz felszínén, ez pedig sokakban aggodalmat keltett.

Állítólag viszonylag hamar, nagyjából 5,5 óra alatt sikerült megfékezni a tüzet, és szerencsére senki sem sérült meg, illetve környezeti kárt sem okozott a baleset. Ettől függetlenül a Pemex elindított egy vizsgálatot az ügyben, hogy minden részlet kiderüljön, és örökre pontot lehessen tenni a világszerte nagy port kavaró esemény végére.

Itt lehet megtekinteni egy videót a hátborzongató jelenségről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás