promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen bezsákolható a Control, az egyik legtutibb lövöldözős játék!
Borítókép:  Control/505 Games
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Remedy kiváló természetfeletti thrillere, a Control mostantól június 17-én 12:00-ig ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban.

Mindössze egy Epic Games-fiókra van szüksége - csak jelentkezzen be az áruházba, amíg az akció él, és máris igényt tarthat a játék PC-s verziójára.

Ha még nem játszott a Controllal, nagyon ajánljuk, hogy szerezze be. A játék kísérteties paranormális világának felfedezése igazi élmény volt, és a főhős Jesse Faden pszichikai képességeit használva a környezetből származó tárgyakat az ellenségre dobálni is hatalmas buli.

Az Epic a Controlt a "Mega Sale" akció keretében kínálja, amely szintén június 17-ig tart. A tavalyi évhez hasonlóan az Epic most is felajánlja a 10 dolláros Epic Couponokat, amelyek automatikusan érvényesek a pénztárnál az arra jogosult játékokra, amik 14,99 dollárba vagy annál többe kerülnek az akció alatt. Olyan slágerjátékokhoz is nagy kedvezményekkel lehet hozzájutni, mint az Assassin's Creed Valhalla és a Cyberpunk 2077.

A Control a Federal Bureau of Control (FBC), egy titkos amerikai kormányzati ügynökség körül forog, amelynek feladata a valóság törvényeit sértő jelenségek megfékezése és tanulmányozása. Jesse Faden (Courtney Hope), az Iroda új igazgatója szerepében a játékos felfedezi az Oldest House-t - az FBC paranormális központját -, és hatalmas képességeket használhat, hogy legyőzze a Hiss nevű halálos ellenséget, amely behatolt a valóságba és megrontotta azt.

A játékos különleges képességeket szerez azáltal, hogy megtalálja a Hatalom Tárgyait, olyan hétköznapi tárgyakat, mint egy forgótelefon vagy egy floppylemez, amelyeket egy másik dimenzióból származó energiák itatnak át, és amik jelentős paranormális események középpontjában álltak, de azóta az FBC visszaszerezte őket.

A játékot itt tudja beszerezni az Epic Games áruházban.

(The Verge)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás