promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes földönkívüli teremtmény sétált át egy városon, megfagyott a levegő a léptei nyomán - videó
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amit most látni fogtok, azt soha nem fogjátok elfelejteni. A videó 13. másodpercében jön a felfoghatatlan! Persze simán megeshet, hogy egy átverésről van szó, de így is hátborzongató a felvétel.

Az Express közölt egy videót, amelyen az látszik, hogy az út szélén sétál valaki, messziről még úgy tűnik, mintha egy ember lenne az, közelebb érve azonban furcsa látványnak lehetünk szemtanúi, mintha egy földönkívüli lény gyalogolna, teste csupasz, végtagjai furcsán lógnak.

A mellette elhaladó motorosok ugyan kérdezgetik, de nem válaszol.

Az Indiában, Jharkhandban felvett felvételek után sok önjelölt UFO-szakértő állítja, ez újabb bizonyíték, hogy a földönkívüliek köztünk élnek, viszont csak nagyon kevés alkalommal vállalják fel a saját alakjukat. Ez most egy nagyon különleges pillanat volt.

Más szellem-szakértők szerint viszont egy kísértet eltévelyedésének lehetünk szemtanúi.

A Twitterre felkerült felvételen a 13. másodpercben az idegen felett megjelenik valamiféle vörös fény is, ami nagyon hajaz egy UFO-űrhajóra. A tisztánlátást viszont az is nehezíti, hogy a felvételek nem túl jó minőségűek, így valószínűleg nem mondunk nagy igazságot, ha kijelentjük

ez a videó csak egy újabb felvétel a sorban, amely arra jó, hogy a misztikumot tovább építse.

A földönkívüliek létezésével kapcsolatban amúgy az USA hamarosan nagy bejelentésre készül, így lehet, hogy 2021 végére már egészen máshogy fogjuk látni a dolgok folyását, de az is megeshet, hogy semmi nem fog változni.

Erről a témáról részletesebben itt írtunk:

A Pentagon pedig korábban ezeket a videókat hozta nyilvánosságra a földönkívüliekkel kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás