Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Félelmetes UFO-észlelés volt Roswell közelében, amit még az FBI is megerősített

Félelmetes UFO-észlelés volt Roswell közelében, amit még az FBI is megerősített

Tech & Tudomány

Félelmetes UFO-észlelés volt Roswell közelében, amit még az FBI is megerősített

Tech & Tudomány

Baranyecz János 07:37

Rejtélyes, gyorsan mozgó objektum jelent meg egy repülőgép felett Roswell közelében. A pilóták UFO-észlelésének bejelentése után az FBI ugyan elismerte a hátborzongató eseményt, de később elkezdett titkolózni, amit sokan gyanúsnak tartanak.

1947-ben egy titokzatos, ismeretlen eredetű objektum zuhant le Roswell környékén, és ugyan a hatóságok később azt mondták, hogy csak egy időjárási szondáról van szó, a legtöbben mégis úgy gondolják, hogy valójában egy űrhajó csapódott be, csak próbálták eltussolni az ügyet. Azóta a földönkívüli-hívők paradicsomának számít a környék, és most megint történt valami, ami alapján újabb összeesküvés-elméletek születhetnek.

Pár nappal ezelőtt az American Airlines 2292-es, Cincinnati és Phoenix között közlekedő járata fölött megjelent egy hosszúkás, gyorsan mozgó objektum, ami annyira megrémisztette a pilótákat, hogy rögtön bejelentették a furcsa eseményt. Kiderült, hogy a katonaságnak semmi köze nem volt a Roswell közelében lezajlott UFO-észleléshez, és a mai napig nem tudják, hogy mi lehetett, illetve honnan jött a félelmetes repülő tárgy.

Az FBI megerősítette a dolgot, de nem adott ki több információt, amit sokan elég gyanúsnak találtak, és egyből összekötötték a titkolózást a helyi legendákkal, majd arra a következtetésre jutottak, hogy valószínűleg vagy földönkívüli technológia tesztelésébe botlottak bele véletlenül a 2292-es járat pilótái, vagy igazi idegeneket láttak. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy szerencsétlenek nagyon megijedtek, és jó eséllyel ők is szeretnének már megnyugtató választ kapni a hátborzongató esemény miértjére.

Borítókép: Illusztráció / Image by Christian Plass from Pixabay