Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bill Gates 27 év házasság után ismét szingli

Bill Gates 27 év házasság után ismét szingli

Tech & Tudomány

Bill Gates 27 év házasság után ismét szingli

Tech & Tudomány

Promotions 14:54

Bill Gates és felesége Melinda French 27 év házasságot követően, külön utakon folytatják. Erről a Microsoft zsenije, Twitter-csatornáján számolt be. 

Bill Gates és Melinda French 1994-ben házasodtak össze, és 2000-ben közösen alapították a Bill és Melinda Gates Alapítványt. A szervezet tudományos és technológiai innovációkkal küzd a szegénység és annak járulékos következményei ellen. -írja a HVG.hu 

Az üzletember és felesége között azonban még sem volt zavartalan a kapcsolat. Oly annyira nem, hogy válás lett a vége. Bill Gates Twitter-csatornáján hétfőn este jelent meg Melindával közösen jegyzett közlemény, amelyben bejelentik, elválnak útjaik. Úgy fogalmaztak, hogy miután sokat töprengtek a kapcsolatukon, és sokat „dolgoztak rajta”, úgy határoztak, hogy felbontják a házasságukat.

A posztban kitérnek arra is, hogy nem csak közösen felnevelt gyerekeikre, hanem a közös alapítványukra is nagyon büszkék. 

Közleményükben jelezték, hogy továbbra is osztoznak a misszió iránti hitben, és jótékonysági alapítványukat a jövőben is együtt fogják kezelni.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria