promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földrengést okozott egy családi összejövetel, ahol nem mindennapi módon ünnepeltek egy születendő gyermeket
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elszabadult a buli, még 32 kilométerre is elhallatszott a zaja.

New Hampshire államban ha nem is hétországra szóló partit csináltak, de hétvárosra szóló azért mégiscsak összejött, mivel még a partitól 32 kilométerre is érezni lehetett az utórezgéseket, amelyet egy tannerite nevű anyag felrobbantása okozott. Ezt az anyagot amúgy lőgyakorlatokon szokták használni.

A család azért gyűlt össze, hogy megünnepeljék a születendő gyermeket, merthogy kiderült a neme, és az angolszász országokban szokás úgynevezett Gender Reveal Party-kat tartani, ahol a család közösen értesül a nagy dologról.

New Hampshire állam lakói április 20-án még nagyobb körben értesültek a partiról, hiszen este 7 óra körül kisebb földrengés rázta meg az államot. A rendőrök a bejelentések nyomán hamar kinyomozták a pontos helyszínt, és azt is megtudták, hogy a baba neme fiú lesz. Ennk örömére a család a kőfejtőben robbantott egy hatalmasat,

amely így több kilométerre elhallatszott.

Nem ez az első ilyen eset, amikor a reveal parti kicsit elszabadul, többször megesett már, hogy halálos kimenetelű balesetek történtek efféle összejöveteleken, sőt, arról még kép is készült, amikor egy alligátor volt a buli főattrakciója, az állattal pedig a családfőnek "meg is kellett küzdenie":

(via IFLScience)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás