promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óvszert találtak egy nő tüdejében, az orvosok lesokkoltak - így kerülhetett oda a gumi
Borítókép:  oracast / Pixabay.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hihetetlen négyzetreemelésének a kétszerese. És mégis megtörtént. A nő elmondta, hogy került oda a gumi.

Az orvosok sokáig azt gyanították, hogy a nő TBC-ben (tüdőtuberkolózisban) szenved, amely tényleg egy nagyon veszélyes betegség, hiszen évente több mint egy millió embert szed áldozatul világszerte. A kezelés nélkül a TBC-ben szenvedők 45%-a meghalna, TBC-sek hosszú antibiotikum-kúrákra szorulnak.

De mi van akkor, ha a tünetek TBC-re adanak gyanakvást, aztán mégis valami elképesztően más van a háttérben?

Az IFLScience beszámolója szerint egy 27 éves nő lázzal, és már hat hónapja tartó köhögéssel jelent meg egy orvosi rendelőben, el is kezdték a kúrát, mert azt gondolták TBC-s, de az állapota nem akart javulni. Később kiderült, hogy nem TBC-s, majd újabb vizsgálatokra küldték, végül a jobbfelső tüdőlebenyben találtak elváltozást, a hörgőkön valamiféle fura jószág ült,

egy óvszer, amit az orvosk azonnal eltávolítottak.

Szinte elképzelni is lehetetlen, de később a nő bevallotta, hogy a gumi aktus közben került be a tüdejébe. Csakhogy erről nem beszélt az orvosoknak, így ők nem ezzel nem is tudtak számolni a diagnózis során.

Dehát ez még csak annyira nem is tűnik durvának, nézzétek meg ezt a videót, amelyben felsorolják, mi volt az a TOP10 dolog, amit az emberek lenyeltek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás