promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelem! Itt az időpont, amikor az USA beismerheti a földönkívüliek létezését – évtizedes titkok kerülnek nyilvánosságra
Borítókép:  KTSDESIGN / SCIENCEPHOTOLIBRARY / KTS / SCIENCE PHOTO LIBRARY VIA AFP (illusztráció)
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy napra fog ébredni a világ, már most megéri bevésni az időpontot a naptárba.

Az amerikai kormányzat részéről megfigyelhető volt egyfajta olvadás a „földönkívüli” témát illetően, az elmúlt évben több anyag is nyilvánosságra került, amelyben az elbeszélők ufó-észlelésekről számolnak be. Aztán videókat is feltett a netre a Pentagon, amelyen azonosíthatatlan fényes tárgyak cikáznak az égen, és mindezt szuperszonikus repülőgépek kamerái rögzítették.

Januárban pedig 27 ezer oldalnyi anyag látott napvilágot, amely véges-végtelen földönkívüliek létezéséről szól.

A Pentagon pedig egészen nyilvánvalóan fogalmazott, amikor az általuk publikált felvételek láttán csak annyit közöltek, hogy igazából nem tudják, milyen repülőféleségek vannak a videókon, így esetleg az sem zárható ki, hogy űrlények.

2020 júniusában az amerikai kormányzat elindított egy programot is, amely az eddig történt furcsa eseteket vizsgálja ki, majd egy jelentés keretében nyilvánosságra is hozza a vizsgálat eredményeit. A program hivatalosan amúgy azt méri fel, hogy ezek a különös észlelések milyen veszélyt jelentenek az USA-ra.

Az eredményeket 2021. június elsején hozzák nyilvánosságra a The Denverchannel értesülései szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás