promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudtad, hogy egy magyar vállalkozó készíti a Forma 1-es pilóták mobilházait?
Borítókép:  F1-fansite.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Békés megyében élő - és dolgozó Pölöskei Tibor története a magyar sikertörténetek között is unikális, hiszen egy korábbi floridai kiruccanásnak köszönheti, hogy az élete teljesen megváltozott, sőt mára már olyan komoly referenciákkal is büszkélkedhet, minthogy az általa készített modulházak szolgálják a Forma 1-es pilóták kényelmét és pihenését a monacói nagydíjon. 

Na, de ne szaladjunk ennyire előre. Tibor története a mobil - és modulházak kapcsán körülbelül húsz éve kezdődött, amikor egy amerikai, egészen pontosan floridai nyaralás során elkápráztatta őt a kertvárosi könnyűszerkezetes házak sokszínűsége. Elmondása szerint azonnal beleszeretett a gyorsan elkészíthető, praktikus és innovatív lakhelyekbe,

így pedig a nyaralásból egy jóval hosszabb tanulmányút kerekedett, mely végére olyan technikát sajátított el, amelyet elsőként hozott el hazánkba.

[[cikk]]

A többi pedig már egy kitartó, alázatos ember sikertörténete, hiszen Tibor maga is kiválóan ért a fa megmunkálásához, így a kezdeti, első lépésektől a mobil otthonok kulcsátadásig felügyeli a munkát, amelyet precíz pontossággal végez csapata társaságában. Az eleki telephelyükön járva mi is bepillantást nyerhettünk a vállalkozó munkájába és természetesen ha már ott voltunk, meg is kérdeztük, a két évtizedes múlt mely pillanataira a legbüszkébb: 

Minden egyes modulházra örömmel tekintek, hiszen egyedileg készülnek el, s a legfontosabb, hogy otthonokat teremtsünk. Talán két dolgot emelnék ki, az egyik, hogy egy francia cég megkeresésére mi gyártottuk a Forma 1-es pilóták számára a monacói nagydíjon a mobilházakat, továbbá, hogy egy ausztriai síparadicsomban egy hegy tetejére telepítettünk házat, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a szemközti pályán síelőkre. Mondanom sem kell, mindenki el volt ragadtatva! 

– mesélte el nekünk büszkén Tibor. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás