promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bérbe vehető Izland legszebb háza
Borítókép:  Panorama Glass Lodge / Facebook
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lélegzetelállító apartman épült Izlandon. Az üvegből készült házból elképesztő kilátás nyílik a sziget legszebb tájaira.  

Az elmúlt években a Maldív-szigetek és Hawaii után Izland is felkerült a pihenni vágyó turisták listájának az élére. Nem véletlen, hiszen a szigetország elképesztő panorámával és természeti csodákkal ajándékozza meg az odaérkezőket.  

Becslések szerint a nagyjából 300 ezer főt számláló sziget több millió látogatót fogad vendégül évente, éppen ezért a helyi vállalkozók és a kormány szinte csak a turisztikára épít.

Ezért lehet az, hogy Izlandon egymást érik a világ legszebb és legdizájnosabb apartmanházai, melyek közül az egyik leghíresebb a Panorama Glass Lodge. 

A főként üvegelemekből álló épület ágyából éjszaka úgy érezhetjük, hogy a szabadban, a csillagos égbolt alatt fekszünk, mindemellett luxuskörülmények gondoskodnak a kényelmünkről.  

A szállás főként a szerelmespárok közkedvelt úticéljává és számos lánykérés helyszínévé vált az évek alatt. Az apartmanra olyan mennyiségű foglalás érkezett indulása óta, hogy jelenleg már három helyen is megépült – kis különbségekkel – ugyanaz a ház, így már nagyobb az esélye annak, hogy sikeresen tudunk időpontot foglalni.  

Ha a következő képek után további információkra lenne szükséged, akkor látogass el az apartman weboldalára.  

Te kit vinnél el magaddal? Jelöld meg a szerencsést Facebook-kommentben!  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás