promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg itt a világvége? Brutális jelet észleltek az összeesküvés-elméletek hívői
Borítókép:  Giorgio Parravicini / Unsplash.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy tényleg bizarr jelenségből kiindulva jött a nagy mondás.

2020 tényleg az egyik legfurább év volt az életünkben, ezért sem meglepő, hogy sokan apokalipszist jósoltak már 2020-ra is, és ha ez nem jött be, akkor valószínűleg azaz év egy előfutára volt a tényleg totális apokalipszisnek, ami 2021-ben fog bekövetkezni. Sok összeesküvés-hívő és Biblia-tudór állítja ezt - írja a Dailystar.

Aztán jött a nagy monolitburjánzás, és ezt az egész világvégésdit hirtelen mindenki összekötötte az űrlényekkel. Közben megtalálták az eredeti monolit készítőit is, akik viszont direkte homályos választ adtak egy amerikai lap kérdéseire, mondván, hogy az akciójukkal igazából egy kis izgalmat szerettek volna csempészni a koronavírus-járványtól és annak következményeitől szenvedő világ hétköznapjaiba.

Így majd csak később árulják el, hogy tényleg ők voltak-e azok.

Bár monolit ide vagy oda, a világvége-teóriákon nem kell meglepődni, ezek több mint ezer éve velünk vannak. A középkori históriákban már az ezredik évre is megjövendőlték az apokalipszist, és azóta több száz ilyen jóslat látott napvilágot. Itt találtok egy elég izmos válogatást is.

Alig indult el 2021, máris sokan a vég bekövetkezését látják egy bizarr jelenségben, abban, hogy havazott a sivatagban.

Ez már a negyedik év egymás után, hogy havazik. Ézsiás próféta pedig úgy beszél a világ végének eljöveteléről, hogy a sivatagban folyók nyílnak majd meg, sokan pedig azt mondják, hogy ez utalhat a mostani hóesésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás