promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüliek szálltak partra Angliában? Az eddigi legszebb monolitot találták meg egy tengerparton - fotó
Borítókép:  Alexia Fishwick
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tükrös, csillogó fémoszlopot találtak Anglia egyik tengerpartján. A rejtély fokozódik. Jelentjük: Anglia is elesett, már ott is van monolit.

A utahi sivatag, Románia és Kalifornia után megérkezett a negyedik fémoszlop is, ezt most Anglia egyik tengerpartján, Compton Beach-en találták meg az arra sétálók - írja a BBC.

Alexia Fishwick, az egyik járókelő azonnal képet is készített róla, mint elmondta,

amikor meglátta, percekig csak némán meredt az alkotásra, annyira meglepődött.

A most talált szerkezet 2,2 méter magas és 0,6 méter széles, tükrös és csillogó, így még a naplementét is meg lehet benne csodálni. A rejtélyes fémoszlop-találások sorozata november 18. óta tartja izgalomban a világot, akkor a utahi sivatagban birkaszámlálók fedeztek fel egy furcsa alkotást a puszta közepén. Teljes, mindenkit megnyugtató magyarázatot azóta sem találtak a fémoszlopra, amit közben néhány önkéntes le is bontott. 

A legvalószínűbb az, hogy egy monolitművész előtti tisztelgésből került oda a műalkotás. A többi megjelenés pedig csupán a megélénkülő médianyilvánosság farvízén szeretett volna magának percnyi hírnevet szerezni. 

Most éppen Angliában találtak egy ilyet, az eddigi leglátványosabb alkotást.

A legvadabb, konteóba hajló értelmezési kísérletek szerint amúgy ezekkel a fémoszlopokkal idegen civilizációk akarnak üzenni nekünk, akik alattunk élnek, a Föld gyomrában.

Fotó: Alexia Fishwick

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás