promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül brutális lett Rambo és a Terminátor összecsapása – videó
Borítókép:  Rambo és a Terminátor a Mortal Kombat 11-ben / via gamesoldseparately.co.uk
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak álma teljesül, ugyanis végre megnézhetjük, ahogy Sylvester Stallone Rambója, és Arnold Schwarzenegger Terminátora élet-halál harcot vív.

A világhírű, verekedős Mortal Kombat-széria 1992-ben jelent meg először a videójátékokat árusító boltok polcain, és azóta is töretlen sikernek örvend, hiszen a gamerek mindig vevők lesznek a véres, eltúlzottan erőszakos csatákra. Tavaly jelent meg a játéksorozat tizenegyedik része, ennek örömére most egy igazán különleges kiadással kedveskedik nekünk a stúdió, aminek sokan fognak örülni.

November 17-én jelent meg a Mortal Kombat 11 Ultimate verziója, amiben a különböző, izgalmas csemegék mellett a Terminátor, illetve Rambo is játszható karakterek lesznek, ami azt jelenti, hogy hosszú évtizedek után végre kiderül, hogy melyikük erősebb – ez mondjuk jelen esetben az őket választó játékosoktól is függ.

Ráadásul igazán boldogok lehetnek a rajongók, ugyanis Rambo természetesen Sylvester Stallone hangján szólal meg, szóval tökéletes élmény vár ránk, hiszen a világsztár nem csupán az egykori kinézetét kölcsönözte a játékhoz.

A készítők már ki is raktak két videót, ami megmutatja, hogy milyen, amikor a könyörtelen Terminátor, és a mindent túlélő Rambo egymásnak feszül – a kegyetlen brutalitás pedig szerencsére nem marad el, így repülnek az íjak, elsül párszor a shotgun, meg persze potyognak a testrészek is, ahogy azt ezektől a játékoktól már több évtizede megszokhattuk.

Itt lehet megtekinteni – kizárólag saját felelősségre – Rambo kivégzését:

Itt pedig a Terminátor 18+-os győzelmét láthatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás