promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mileena nem kegyelmez senkinek a Mortal Kombat 11-ben – videó
Borítókép:  NetherRealm Studios
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tocsog a vérben Mileena játékmenet videója, akivel megéri majd kipróbálni a harcot.

Az első Kombat Pack igazán ki tudta elégíteni a Mortal Kombat rajongók minden fantáziáját, mivel a klasszikus szereplők mellett olyanokat vonultatott fel, mint a Terminátor T-800-as, vagy éppen Joker.

A Kombat Pack kettő is előhúzott egy filmes karaktert, mert belevethetjük majd magunkat a küzdelembe John Rambóval, akit ráadásul maga Sylvester Stallone szinkronizál a játékban. Az előzetesben természetesen a két másik harcos, Rain és Mileena is megjelent.

Utóbbit eléggé várták a rajongók, és végre meg is érkezett az első játékmenet videója, ami tele van brutális dolgokkal. A kannibál harcos először a Mortal Kombat 2-ben jelent meg, szóval igazi kultikus karakterről beszélünk.

Akik ismerik, azok tudják, hogy az emberhúst sem veti meg, és elég kemény támadás lesz, amikor Mileena kiharap egy darabot az ellenfele nyakából. Az egyik kivégzését is láthatjuk a videó végén, ahol szabályosan kettő fogja szakítani a vele szemben állót, szóval nem érdemes ellene veszíteni.

A Kombat Pack 2 november közepén jelenik meg, és kapható lesz külön, illetve érkezik a Mortal Kombat 11 Ultimate Edition részeként is.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás