Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Testreszabható lesz a Messenger új verziója

Testreszabható lesz a Messenger új verziója

Tech & Tudomány

Testreszabható lesz a Messenger új verziója

Tech & Tudomány

Héjja Krisztián 21:01

Nem is olyan régen még arról beszélhettünk, hogy a Facebook teljesen összevonta a levelezéseket az Instagram oldalakkal. Most újabb fejlesztésre került sor, megújul a komplett Messenger. 

Az új funkciók mellett a dizájn is frissítést kap, de nézzük is végig mire számíthatunk!

Először is megváltozik magának az applikációnak a felülete, az ígéretek szerint egyszerűbb és modernebb lesz egy kicsit, a logót pedig – az Instagramhoz hasonlóan – színesebbre cserélik, színátmenetes lesz.

A Facebook szerint az új logó azt jelképezi, hogy átváltottak a jövő csevegőjére.

A legnagyobb közösségi oldal célja, hogy dinamikusabbá, és szórakoztatóbbá tegye a mindennapos kommunikációt, illetve hogy folyamatos kapcsolatba állhassunk azokkal, akik közel állnak hozzánk. 

Az újítások között olyanokat is megemlít a Facebook, hogy lesznek teljesen új fejlesztések is, testre lehet majd például szabni a reakciókat, és jönnek új témák is.

Persze a frissítés nem egyszerre történik majd. Ahogy az lenni szokott, most is akár hetekig kell várnunk, mire megjelenik az legújabb Messenger. 

Ha pedig már a Facebook-nál és a közösségi médiánál tartunk. A Netflix alig egy hónapja mutatta be a legújabb filmjét, a Társadalmi dilemmát, mely az applikációk és az emberek közt kialakult függőség témáját boncolgatja. De vajon mennyire tudatos ez a fejlesztők részéről? A filmről készült kritikát itt, a cikk végén találjátok!

Borítókép: JAKUB PORZYCKI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP