promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kiakadtak a rajongók a felújított Pókember játék láttán
Borítókép:  Marvel's Spider-Man / via screenrant.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közfelháborodás lett az eredménye a PlayStation 5-re érkező Marvel's Spider-Man Remastered című játék első előzetesének, mivel a készítők nagyon durva dolgot tettek Peter Parkerrel.

2018-ban hatalmas siker volt az egyedül PlayStation 4-en megjelent Marvel's Spider-Man, hiszen a rajongók imádták, hogy Pókember bőrébe bújhattak, és szinte teljesen szabadon mászkálhattak a városban, miközben minden sarkon izgalmak várták őket, és harcolhattak az ikonikus gonosztevőkkel. Ezek után nem csoda, hogy a novemberben érkező PlayStation 5-re egy felújított verzióval kedveskedik a közönség számára az Insomniac Games – de ennek nem mindenki örül.

A PS5-re készült Marvel's Spider-Man Remastered első előzetese ugyanis nagyon meglepte az embereket, mivel lecserélték benne a Pókembert alakító színészt, ez pedig sokakat nagyon kiakasztott, hiszen a végeredmény olyan, mintha egy fejre ejtett Tom Hollandot kaptunk volna.

A játék kreatív rendezője, Bryan Intihar elmondta, hogy teljes mértékben megérti a negatív reakciót, de a bizalmunkat kéri, hiszen állítása szerint ez jót fog tenni a karakter jövőjének. Ezek alapján lehet, hogy már arra készülnek a stúdiónál, hogy esetleg a Marvel-filmekből ismert figurák is feltűnnek a következő részekben, így jobban összekapcsolódna a játékok és a moziban látott alkotások világa.

Ettől függetlenül szinte biztos, hogy ezt is rengetegen megveszik majd, mivel a játékélmény még így is fantasztikus lesz, főleg ennyire jó minőségben. Közben a folytatáson is dolgoznak, ráadásul a felújított verzióval egy időben kijön egy külön epizód is, a Spider-Man: Miles Morales, amiben nem Peter Parker Pókembere lesz a fő karakter.

Itt lehet megtekinteni a november közepén megjelenő Marvel's Spider-Man Remastered kedvcsinálóját, már az új színésszel:

Itt pedig össze lehet hasonlítani a régi, és az új Peter Parkert:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás