Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hazudik a NASA, és valójában heteken belül itt a világvége?

Hazudik a NASA, és valójában heteken belül itt a világvége?

Tech & Tudomány

Hazudik a NASA, és valójában heteken belül itt a világvége?

Tech & Tudomány

Baranyecz János 10:10

Egy amerikai prédikátor szerint a NASA csúnyán megvezet minket, és az a keserves igazság, hogy közeleg az emberiség veszte – és ezt előre lehetett tudni.

Rengetegszer előfordult már, hogy az emberek különböző dolgokra hivatkozva azt állították, hogy meg vannak számlálva a napjaink. Időnként ráadásul olyan összeesküvés-elméletek is születnek, amik szerint a különböző kormányok már rég tudják, hogy hatalmas veszélynek vagyunk kitéve, csak nem mondanak semmit, nehogy mindenki elkezdjen pánikolni.

A Blikk írja, hogy most egy Paul Begley nevű amerikai prédikátor szerint a Biblia is megjósolta, hogy tűzgolyók csapnak le a Földre, és ebből kiindulva úgy gondolja, hogy a szeptember 1-jén érkező 2011 ES4 jelzésű aszteroida fogja elhozni a világvégét, csak a NASA hazudik a dologról.

Az égitest elvileg közel 45 ezer mérföldnyire fog elhaladni tőlünk, szóval a NASA szerint egyáltalán nem kell aggódnunk, de azért felvették a potenciálisan veszélyt jelentő objektumok listájára, mert ilyenkor ez a szokás, biztos, ami biztos alapon.

Paul Begley több mint 330 ezer feliratkozóval rendelkezik YouTube-on, akik csak úgy isszák a szavait, szóval természetesen ki is alakult egy bizonyos szintű pánik, hiszen ezek alapján már nincs sok napunk hátra addig, míg a 49 méter hosszúságú aszteroida becsapódik a bolygóba, és hatalmas pusztítást okoz.

Ezt persze nem szabad készpénznek vennünk, mivel csupán egy félelmetes, tudományos alapot nélkülöző elméletről van szó, de azzal valószínűleg nem ártunk senkinek, ha minden egyes napunkat boldogan éljük, mintha az utolsóról lenne szó.

Borítókép: Illusztráció / youtube.com/Mr Scientific