promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horror: félelmetes lény tetemére bukkantak Liverpoolnál – képek
Borítókép:  facebook.com/Ainsdale
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazán meghökkentek azok, akik meglátták Angliában a tengerpartra sodródott hatalmas, bűzölgő maradványt, ráadásul még most sem tudni, hogy konkrétan milyen holttestről is van szó.

Előfordult már, hogy kifejezetten érdekes, sőt, helyenként rémisztő dolgokat mosott partra a víz, de most határozottan megijedtek azok a Liverpool melletti lakosok, akik belebotlottak abba a nagyjából öt méteres, hihetetlenül büdös dologba, amitől sokan konkrétan rosszul is lettek, hiszen maga a látvány, és a szag is szinte kibírhatatlan hatással volt az emberekre.

A furcsa, vadállatnak tűnő lény teteme sokak szerint prémes volt, hatalmas agyarhoz hasonlító csontok álltak ki belőle, és patákkal is rendelkezett, emiatt még megalapozott ötlete sincs senkinek arról, hogy valójában milyen állatról is van szó – így természetesen megindultak a félelmetes eredménnyel járó találgatások.

A Bors cikkéből kiderül, hogy egyesek szerint akár egy rég kihaltnak számító mammut is lehet a rejtélyes holttest, de van, aki inkább űrlénynek, vagy mutálódott tehénnek, szarvasnak, esetleg lónak nézi. Jelenleg egyedül az biztos, hogy minden szempontból gyomorforgató élményt nyújt, akármiről is legyen szó.

Ainsdale kíváncsiskodói azóta is a csodájára járnak, bár valószínűleg hamarosan megindulnak a vizsgálatok, hogy mindenki megnyugodjon.

Itt lehet megnézni a lényről készült képeket, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás