Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megcsinálták a San Andreast a GTA5 grafikájával

Megcsinálták a San Andreast a GTA5 grafikájával

Tech & Tudomány

Megcsinálták a San Andreast a GTA5 grafikájával

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 23:03

Sőt, talán még szebb is, mint 2013-as Grand Theft Auto, de van hozzá rossz hír is.

Egyes gamerek még mindig úgy tartják, hogy Grand Theft Auto: San Andreast nem lehet lepipálni, ha újrajátszhatóságról van szó, de azért ebben a kijelentésben benne van a retrózás utáni sóvárgás is. Carl Johnson sztorija még mindig ott van a toppon, és hiába a 2005-ös grafika, mindig jó elővenni.

Bár készült hozzá számtalan grafikai mod, ténylegesen sosem újították fel. A játékba beletették a modderek a tükröződést, az úgynevezett bloom effektet, és számos újítást, ami ma már elmaradhatatlan.

Három argentin srác azonban továbbment, és átültették az egészet az Unreal 4 motorjára. Az ArcadiaSquad olyan grafikát varázsolt a Grand Theft Auto: San Andreas köré, ami néhol még szemkápráztatóbb, mint a mai modern játékok. Itt már ki is derült, hogy kicsit csaltunk a címben, mivel a GTA5 a RAGE motorra épül.

Ahogy említettük, van rossz hír is. A srácok videója csak ízelítő, hogyan is nézne ki az egész, mivel nem szándékoznak játszhatóvá tenni. Mondanunk sem kell, hogy az milyen munkával járna. A Rockstar Games viszont valamikor biztosan rá fog bólintani arra, hogy modernizálják, és újra kiadják a klasszikust.

Addig marad az eredeti változat, amit továbbra is rengeteg moddal tudunk feldobni. Most pedig jöjjön a szemkápráztató, de mégis szívfájdító videó, miképp is nézne ki a San Andreas modern grafikával.

Borítókép: Rockstar Games