Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hátborzongató lényt fotóztak Mexikóban, senki sem tudja, hogy mi az

Hátborzongató lényt fotóztak Mexikóban, senki sem tudja, hogy mi az

Tech & Tudomány

Hátborzongató lényt fotóztak Mexikóban, senki sem tudja, hogy mi az

Tech & Tudomány

Baranyecz János 07:37

Elöntötte a félelem az emberek szívét Mexikóban, miután az egyik hegygerincen egy robbanást követően olyan szörnyet fotóztak, amihez még csak hasonlót sem láttak soha.

Elképesztő jelenségre lettek figyelmesek az emberek Mexikóban, hiszen egy hangos zaj után olyan félelmetes dolgot vettek észre, hogy egyből elkezdtek menekülni. Ráadásul állítólag többen is megerősítették a látottakat, és még most is titok fedi a hátborzongató, különös észlelést. Így írta le az eseményt az egyik szemtanú:

„A férjemmel és a gyermekünkkel odakint játszottunk, amikor egy robbanásszerű hangot hallottunk. A domboldal felé néztünk, mert azt hittük, hogy a hang onnan jön. Először azt gondoltuk, hogy földcsuszamlás. (...) Egy nagyon magas, vékony emberszerű alak bukkant fel az egyik közeli hegygerincen, mint egy óriás”

– mondta Mrs. Antonia, akinek a férje a látványtól azonnal elkezdett kiabálni, és rögtön a ház felé vették az irányt, hátha ott biztonságban lehet az egész család.

A Bors írja a Napiufo cikke alapján, hogy az ismeretlen lény állítólag mély, üvöltő hangot adott ki, a helyi őslakosok pedig érdekes módon megfogadták, hogy hallgatnak a dologról.

Sokan azt hiszik, hogy egy űrlényről van szó, hiszen mögötte egy járműre hasonlító objektumot véltek felfedezni, de vannak olyanok is, akik szerint csak egy hatalmasra nőtt lajhárról okozott ekkora riadalmat. Mivel a lény a két mellső, hosszabb végtagjaira nehezedett, így a testalkata alapján akár gorilla is lehetne, de ahhoz túl vékony volt, szóval semmi biztosat nem lehet tudni.

A hátborzongató szörnyetegről készült egy elég rossz minőségű fotó is, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy minek hiszi ezt a vérfagyasztó lényt, de az biztos, hogy valóban nem mindennapos, hogy ilyet lát az ember:

Borítókép: Az ismeretlen lény / youtube.com/Tales From Out There (screenshot)