promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elindult a Facebook Avatar funkciója
Borítókép:  Facebook
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már a magyar Facebook felhasználók is megalkothatják saját magukat rajzfilmfiguraként. 

Mark Zuckerberg nem olyan rég jelentette be saját Facebook-oldalán, hogy a világ legtöbb országában végre elérhető az Avatar funkció. Amerikában és Európában már mindenhol, köztük Magyarországon is.

A Facebook alapító rögtön meg is mutatta, higy miképp néz ki ő Avatarként.

Akik használják a Snapchatet, azoknak ez egyáltalán nem lesz újdonság, mivel ott Bitmoji néven fut a dolog. Ez egy elég népszerű szegmense volt a chates programnak, és a Facebook jó ideje le akarta koppantani, ha már magát a Snapchatet nem tudták bekebelezni. Az Instagramot és a WhatsAppot ugyebár anno sikerült felvásárolniuk.

Tehát az Avatarsban minden adott, hogy megalkossuk magunkat rajzfilmfiguraként. Megadhatjuk a szem és hajszínt, variálhatunk az arcunkon, és fel is öltöztethetjük a figurát a saját stílusunkban. Ha később a mentés után nem vagyunk valamivel elégedettek, természetesen visszamehetünk variálni rajta. Igaz ez arra is, ha például időközben hajszínt váltunk, vagy szemüvegesek leszünk. A lényeg, hogy utólag is bármit módosíthatunk.

Ha bele akarunk kezdeni az Avatarunk felépítésébe, akkor nyissuk meg a Facebook alkalmazást. Lépjünk be a menübe, majd ott koppintsunk a „Továbbiak megjelenítése” menüpontra, és már látni is fogjuk az „Avatarok” fülecskét.

Saját képmásunk a matricák között fog megjelenni, és rengeteg dolgot kifejezhetünk vele chatelés közben, de akár a hírfolyamban is megoszthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás