Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkapta végső előzetesét az új Doom játék

Megkapta végső előzetesét az új Doom játék

Tech & Tudomány

Megkapta végső előzetesét az új Doom játék

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 20:50

Hamarosan belevethetjük magunkat a küzdelembe a démonok ellen.

Már csak párat kell aludni, és érkezik végre a Doom Eternal, amivel március 20-ától, azaz péntektől kezdhetünk játszani. Mivel úgyis sokan a négy fal fogságában vannak a koronavírus miatt, ez most pont jól jön.

Az id Software klasszikus játékai között ott van a Quake, a Wolfenstein 3D, a Commander Keen, na meg hát a Doom széria, aminek érkezik a 2020-as verziója. Eternal már tavaly megjelent volna, de erősen elcsúsztatták a premierjét, mivel elégedetlenek voltak vele a készítők.

A Doom Eternal vezető programozója, Billy Khan fel is csigázta a rajongókat, mivel azt ígérte, hogy ez az epizód lesz a valaha készült legjobb játék, amit eddig letettek az asztalra. Khan agyondicsérte a grafikát, na meg a játékmenetet is.

Jelenleg a kritikusok többsége is megvan elégedve vele, legalábbis jómagam úgy érzékeltem, akik már tesztelhették a játékmenetet. Sokakat az is megnyugtatott, hogy a történések a Doom 64 után veszik fel a fonalat, és figyelmen kívül hagyják a harmadik részt.

A végső előzetes is azt mutatja, hogy egy vérbeli Doom játékot kapunk. Az Eternal PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, a Nintendo Switch tulajoknak azonban várniuk kell még rá egy picit.

Borítókép: id Software