promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapta végső előzetesét az új Doom játék
Borítókép:  id Software
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan belevethetjük magunkat a küzdelembe a démonok ellen.

Már csak párat kell aludni, és érkezik végre a Doom Eternal, amivel március 20-ától, azaz péntektől kezdhetünk játszani. Mivel úgyis sokan a négy fal fogságában vannak a koronavírus miatt, ez most pont jól jön.

Az id Software klasszikus játékai között ott van a Quake, a Wolfenstein 3D, a Commander Keen, na meg hát a Doom széria, aminek érkezik a 2020-as verziója. Eternal már tavaly megjelent volna, de erősen elcsúsztatták a premierjét, mivel elégedetlenek voltak vele a készítők.

A Doom Eternal vezető programozója, Billy Khan fel is csigázta a rajongókat, mivel azt ígérte, hogy ez az epizód lesz a valaha készült legjobb játék, amit eddig letettek az asztalra. Khan agyondicsérte a grafikát, na meg a játékmenetet is.

Jelenleg a kritikusok többsége is megvan elégedve vele, legalábbis jómagam úgy érzékeltem, akik már tesztelhették a játékmenetet. Sokakat az is megnyugtatott, hogy a történések a Doom 64 után veszik fel a fonalat, és figyelmen kívül hagyják a harmadik részt.

A végső előzetes is azt mutatja, hogy egy vérbeli Doom játékot kapunk. Az Eternal PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, a Nintendo Switch tulajoknak azonban várniuk kell még rá egy picit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás