promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Breaking Bad sztárja gyűlöli az okostelefonokat
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aaron Paul már jó ideje egy butatelefonnal tölti a mindennapjait.

A színésznek a Breaking Bad volt az igazi ugródeszka, és be is zsebelt érte 3 Emmy-díjat. Kicsit későn, de Jesse Pinkman meg is kapta a maga lezárását az El Caminóban. A Need for Speed jó kis közönségfilm lehetett volna, de megbukott, aztán a Ridley Scott féle Exodus szintén, utána meg csak nagyon mellékszerepek, vagy gagyibb filmek jöttek neki. Paulnak nem jöttek be a nagyjátékfilmek, de sorozatokban továbbra is a toppon volt.

Imádták a hangját a BoJack Horseman-ben, amiben Todd Chavezt szinkronizálta, és ennek hiába vége, jön az újabb kaland az HBO-s Westworld harmadik évadában.

Bár a Westworld a jövőben játszódik, de Aaron Paul a múltban ragadt. Igazából nekem is a SIM kártyám egy butatelefonban van, de nem tudom elkerülni, hogy ne használjak okosat. A színész nagyon is eltudja, sőt, azt nyilatkozta, hogy 10 éve számítógép nélkül él, és mivel semmilyen okoseszközt nem használ, így teljesen visszaesett a szorongása.

Paul egy úgynevezett Light Phone nevezetű telefont használ, ami nagyon népszerű a piacon, mivel rengetegen fordítanak hátat az okoseszközöknek.

„Akár vissza is térhetnék egy ilyen összecsukható telefonhoz, azonban a Light Phone tökéletesen megfelel. Nincsen rajta kamera, chatelni vagy e-mailezni sem lehet rajta, de azért tíz számot el tud tárolni.”

- mesélte a színész, akinek a tíz szám közül az egyik biztosan Bryan Cranstoné, akivel nagyon jó barátok, és már közös vállalkozásuk is van.

Hogy álltok vele, ki tudnátok így zárni a technikát, ahogy Aaron Paul teszi, vagy már abba beleőrülnétek, ha egy napig okostelefon nélkül kellene lennetek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás