Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Érkezik az új Predator játék: Hunting Grounds

Érkezik az új Predator játék: Hunting Grounds

Tech & Tudomány

Érkezik az új Predator játék: Hunting Grounds

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2020.02.27. 20:50

Ráadásul ingyen ki lehet majd próbálni.

Már sokszor bújhattunk a Predator bőrébe, de gondolom a többségnek a meghatározó élményt az 1999-es Aliens versus Predator (Avp) videójáték adta. Realisztikus volt, sötétben játszva a frászt tudta az emberre hozni, és a kritikusok is rommá dicsérték.

John McTiernan 1987-es Predator filmje óta vágyunk arra, hogy a ragadozót, vagy Arnold Schwarzeneggert irányíthassuk. Most egy olyan játék fog érkezni, ami ezt a hangulatot talán a legjobban tudja majd visszaadni.

Most nem a single player mód lesz előtérben, mint az AvP sorozatnál, hanem a multi. Csapatokba verbuválódva kell valahogy megölni az igen csak nagy fegyverarzenállal rendelkező Predatort. Valaki a ragadozó lesz, míg a többiek a vadászok.

A Predator: Hunting Grounds csak PC-n és PlayStation 4-en lesz elérhető. Ők kapnak is egy ingyenes hétvégét március 27-e délután 5 órától egészen március 29-ig. A PlayStation 4-en szükségünk van PlayStation Plus előfizetésre, a PC-seknek nyilván ilyen feltétel nincs.

A készítők az ingyenes hétvégéig folyamatosan foltozgatják a játék hibát, hogy a lehető legnagyobb élményt kapják a gamerek. Hunting Grounds támogatja majd a cross-playt, tehát a két platform tulajdonosai szabadon gyilkolhatják egymást, teljesen mindegy, min játszanak.

Borítókép: IllFonic