promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legnagyobb pornóoldal elárulta, hogy mire kerestek rá legtöbbször a magyarok
Borítókép:  Lana Rhoades. Forrás: Instagram.
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már csak párat kell aludni, és itt az év vége, így sok szolgáltató ilyenkor számadást tart.

Arról már beszámoltunk, hogy mik voltak azok a keresőszavak, amire a leggyakrabban rákerestek a magyar internetezők.

Az egy elfogadott tény, hogy egyre több pornót néznek az emberek, és a világ egyik legnépszerűbb pornóoldala, a PornHub. A szexoldal is nyilvánosságra hozta 2019-es keresési adatait:

  • 42 milliárdszor keresték fel az oldalt.
  • egy napra vetítve ez 115 milliót jelent.
  • 6,83 millió új videó került fel a honlapra.
  • a látogatók 39 milliárd keresést indítottak.

Természetesen az országonként változik, hogy mire kíváncsiak a PornHub-ot látogatók, de összességében elmondhatjuk, hogy az amatőrre kerestek rá a legtöbben, ez lett a listavezető. Érdekesség, hogy a lista elején találjuk a biszexuális és az űrlény szavakat is.

A kategóriák versenyét a japán és a hentai kategória nyerte, de szorosan ott van mögöttük az amatőr, a milf és a leszbikus kategória is. Magyarországról a legtöbben a leszbikus kategóriára voltak kíváncsiak.

Az országok versenyét az Amerika Egyesült Államok nyerte, megelőzve Japánt, és Nagy-Britanniát. Kiemelendő, hogy az oldalt felkeresők harmada hölgy volt, és összességében 15 másodperccel nőtt a honlapon töltött idő. A PornHub-ot legtöbbször mobilról keresik fel, és a felhasználók 25-34 év között vannak.

A pornósztárok versenyét Lana Rhoades nyerte (a tavalyi harmadik helyezés után végzett a lista élén), megelőzve Mia Khalifát és Riley Reid-et. A győztes el is dicsekedett ezzel a teljesítménnyel Instagram-oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás