promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Klímavédelem: mocskos pornófilmmel kampányol a PornHub – videó
Borítókép:  indiai gyerek nézelődik a mindent elborító műanyagsziget között. Forrás: AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A klímavédelem közös ügyünk, most a világ egyik legnagyobb pornóoldal is felemelte a szavát.

[[adv]]

„Mi azt gondoljuk, hogy minél mocskosabb annál jobb, de szerintünk is van egy határ”

– ezzel a gondolattal vezeti fel a világ legnagyobb pornóoldala, a PornHub, klímavédelmi kampányát. Illetve az oldal jótékonykodásra létrejött része, a PornHub Cares.

A Forbes írta meg, hogy pornóoldal új oldalról közelít a klímavédelemhez. Ugyanis készítettek egy pornófilmet, amit a világ legszemetesebb tengerpartján forgattak. A PornHub tájékoztatása szerint minden megtekintés után adakozni fognak az Ocean Polymers nevű civil szervezetnek, ami azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtisztítsa az óceát a műanyag szeméttől.

A szervezet egyik vezetője is nyilatkozott:

„Biztos sokan meglepődnek, hogy a PornHub lett a partnerünk. Minket felvillanyoz, hogy támogatnak bennünket, és egyértelmű, hogy jó célra használják a népszerűségüket.”

A LeoLulu nevű filmet amatőr pornószínészekkel készítették, ez előzetest is nyugodtan meg lehet nézni, hiszen nincs benne +18-as tartalom. Sőt, a PornHub egy olyan oldalt is létrehozott, amit nyugodtan megnyithatunk a munkahelyünkön is. Ha még dolgozol, de nagyon kíváncsi vagy, akkor ide kattintva tudott megtekinteni az oldalt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás