promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérte mobilra is kiadni a Call of Duty: Mobile-t
Borítókép:  Activision
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őrületesen sokan töltötték le, és egyetlen FPS játék sem ért el ilyen gyorsan ekkora számot.

A gamerek többsége is kezd ahhoz hozzászokni, hogy mobiltelefonon játszik. Néhány ismerősöm már úgy irányítja, mint valami profi, sokan azonban még nem tudnak hozzászokni. A Tencent rájuk is gondolt, mivel kifejlesztettek egy emulátort, amivel a Call of Duty: Mobile PC-n is játszható. Ők nyilván nagyobb előnyben lesznek az okostelefonjukat nyomkodókkal szemben.

 

Páran ezt csalásnak minősítik, de hát ez van. Esetleg még lehetne az a megoldás, hogy program kiszűrhetné, ki min csatlakozik, így a PC-sek csak PC-seket, míg az okostelefonosok csak okostelefonosokat mészárolhatnának le.

A lényeg, hogy az Activision örül, mivel már rengetegen nyúzzák a Call of Duty: Mobile-t. A játék október elsején jelent meg és pár nap alatt átlépte a 35 milliós letöltést. Ebben természetesen az iOS-es és Androidos felhasználók is benne vannak. Úgy még kecsegtetőbb a szám, hogy a kínai piacot még bele se tudták számolni, mivel ott később lesz a megjelenés.

Az App Store-ban a Call of Duty annyira felforgatott mindent, hogy több mint 100 országban volt aranyérmes.

Azt persze tegyük hozzá, hogy a játék ingyenes, de a kiadónak az a lényeg, hogy a felhasználók a játék boltjában sózzák el a pénzüket, szóval kiegészítő felszereléseket vásároljanak, és a többi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás