Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki egy Mercedes terepkupé, ha 700 lóerőssé tuningolják

Így néz ki egy Mercedes terepkupé, ha 700 lóerőssé tuningolják

Tech & Tudomány

Így néz ki egy Mercedes terepkupé, ha 700 lóerőssé tuningolják

Tech & Tudomány

RPM 18:30

A német tuningcégnél, a Manhartnál nem elégedtek meg a bő 500 lóerős Mercedes-AMG GLC 63 S teljesítményével, alaposan hozzányúltak.

A Mercedes-AMG GLC 63 S már gyári formában sem mondható gyengének a maga 510 lóerejével és 700 Nm nyomatékával. A Manhartnál mégis úgy gondolták, érdemes tovább húzni a négyliteres, turbós V8-ast.

Az eredmény brutális: 700 lóerő és 908 Nm. Ez a GLR700

– írja a gtspirit.com.

A négyliteres benzinmotor új feltöltőket és intercoolert kapott, módosították az üzemanyag befecskendezést, valamint megoldották azt is, hogy több levegőhöz jusson a motor. Emellett a teljes kipufogó rendszer is új. A kilencsebességes automata váltó szintén kapott egy egyedi szoftvert a német tuningcégtől. Azt, hogy ebben a konstrukcióban mennyi idő alatt futja a százas sprintet a GLR, nem árulták el, de viszonyítási pontnak elég tudni, hogy a már 510 lóerővel is csak 3,8 másodperc kellett ehhez a GLC-nek.

Ilyen komoly teljesítménynövekedés mellett persze a külső sem maradt érintetlen. A GLR700 selyemfekete fényezést és 21 collos felniket kapott. A feltünésről sárga dekorcsíkok gondoskodnak. Az autó ára 139 900 euro. Aki még ennél is többre vágyik, a Manhart szívélyesen várja a megkeresését.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria