Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kell nekünk a 64 megapixel? A Realme mobiljában már van

Kell nekünk a 64 megapixel? A Realme mobiljában már van

Tech & Tudomány

Kell nekünk a 64 megapixel? A Realme mobiljában már van

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 16:30

Leleplezték az első okostelefont, aminek már valóban 64 megapixeles kamerája van. Persze fotózni ettől még nem fog helyettünk. 

Azt régebben is tudták a tech világát követők, hogy 48 megapixelt hamarosan váltja a 64. Már a Samsung is készül piacra dobni egy ilyen típusú telefont, de az első a világon a Realme mobilja lesz, akik már egy fotón le is leplezték az eszközt.

Lehet látni, hogy a Realme XT hátulján négy szenzor van. Akad itt ultraszéles kamera, mélységérzékelő, illetve makrókamera is. Sok szakértő vallja azt, hogy a Realme még nem áll készen piacra dobni a mobilt, a képet csak azért adták ki az XT-ről, hogy ezzel beelőzzék Redmi Note 8-at, ami szintén 64 megapixellel készül előrukkolni.

Sokak szerint már a 64 megapixel is több mint sok, de aki nem elégedett ezzel sem, az várhatja a Xiaomi fejlesztését, akik 108 megapixeles készüléket akarnak gyártani.

Az XT-ben amúgy Snapdragon 712 zakatol, beszerezhetjük 4,6 vagy 8 GB-os kivitelben, az akkumulátor pedig 4000 mAh-s. A belső memória 64 vagy 128 GB-os, és ha ez nem lenne elég, akkor tudjuk bővíteni természetesen.

Az ár még nem ismert, de valószínűleg azt is hamarosan bejelentik.

Borítókép: Realme offical