promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Év végén érkezhet a Doom Eternal
Borítókép:  gamespot.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jövő héten, az idei E3-on mutatja be a Bethesda hivatalosan, az idén 25. születésnapját ünneplő Doom legújabb részét, a Doom Eternal-t, ahol többek közt megtudhatjuk annak pontos megjelenési dátumát is.

Nagy a készülődés a fejlesztők részéről az idei E3-ra, ahol minden bizonnyal, az új Doom lesz a legkiemeltebb játékuk, amely akár a show-t is könnyedén elviheti.

Még tavaly egy gameplay videóval örvendeztettek meg minket, amely már akkor is brutálisan ütött, csütörtökön pedig kiadtak egy új teasert a játékhoz kedvcsináló gyanánt, egy héttel a kiállítás előtt.

Szemmel láthatóan készülnek a Doom huszonöt éves jubileumára, és ez nem csak a Bethesdára mondható el, hanem a játék szülőatyja, maga John Romero is megalkotta annak nem hivatalos ötödik részét, a Sigilt, amelyről már mi is cikkeztünk korábban, és ami pont két héttel ezelőtt jelent meg némi késést követően.

A Doom Eternal-t az új ID Tech 7 motor fogja hajtani, amelyről már most látszik, hogy milyen komoly grafikai megjelenítésre képes. A készítők ígérete szerint azonban nem csak látványban élvezhetjük előnyeit, hanem az előző verzióhoz képest, még részletesebb textúrák megalkotására is alkalmas, illetve minden eddiginél hatalmasabb területek megjelenítését és bejárását teszi lehetővé.

Forrás: cnet.com


A Bethesda előadása hazai idő szerint június 10-én, hajnali 02:30-kor lesz várható, amit szintén nyomon lehet követni majd az E3 oldalán. Addig is pedig mindenképp érdemes kipróbálni Romero új alkotását, az innen ingyenesen letölthető Sigilt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás