promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Negyed század: új kiegészítőt kap a történelem legnépszerűbb játéka
Borítókép:  - The Verge
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egy negyed évszázad telt el a játék megjelenése óta, azonban egy csöppet sem mondhatnánk, hogy eljárt felette az idő. Sőt, amellett, hogy újabb és újabb folytatások jelentek meg a kornak megfelelő köntösbe csomagolva, az első rész és annak kiegészítői is megmaradt egyfajta nosztalgikus etalonnak. Sokan még a mai napig is előszedik és leporolják, hogy egy jót játszanak a nagy öreggel.

A játékélményt nem csak a sajátságos retro hangulat adja meg, hanem az is, hogy még az utóbbi években is rengeteg kiváló kiegészítőt, pályákat adtak ki hozzá profi, vagy amatőr modderek.

Most azonban maga a Doom sorozat megálmodója és társfejlesztője, John Romero szeretne kedveskedni egy kiegészítővel az eredeti Doom játékhoz a rajongók számára, a játék születésnapja alkalmából.

A kiegészítő csomag a SIGIL elnevezést kapta és az előzetes információk szerint kilenc egyjátékos pályát, illetve szintén kilenc deathmatch arénát fog tartalmazni.

Várhatóan 2019 februárjában számíthatunk a kiegészítő megjelenésére, ráadásul az alap verziót ingyen letölthetjük. Lesz azonban kétféle fizetős, gyűjtői változata is, melyeket fizikailag kaphatunk kézhez, és természetesen különböző extrákat is kapunk a játék mellé.

Az olcsóbb, 40 dolláros standard változatot egy 16 gigás floppy lemez formájú és méretű pendrive-on kapjuk meg, illetve a csomag tartalmazza még a játék zenei CD-jét.

Apropó zene, a játék zenei anyagát most is Buckethead hozta össze, és még egy új dalt is írt a játékhoz Romero kedvéért.

A drágább, 166 dolláros Beast Box névre keresztelt verzió egy igazán impozáns kinézetű dobozban fog érkezni. A doboz festéséért, a híres művészChristopher Lovell a felelős, és meg kell hagyni, most sem végzett hanyag munkát. Az előző csomag tartalmán felül pedig további extrákkal is gazdagodhatnak a rajongók, mint például egy művészi nyomással ellátott pólóval, egy művészi albummal, illetve egy kis ónszoborral.
25 év elteltével újabb kiegészítőt kap a Doom első része 5

A kiegészítő futtatásához szükségünk lesz az eredeti Doom meglétére.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás