promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfedték a Mortal Kombat 11 első kiegészítő csomagjának karaktereit
Borítókép:  Engadget
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A NetherRealm bejelentette a Mortal Kombat 11-hez első körben csatlakozó extra karakterek listáját, melynek során további hat pofozógéppel bővülhet a szűkösnek amúgy sem mondható harcosok kompániája. 

A játék megjelenését követően két hónappal máris érkezik az első Kombat Pack, melynek során növelhetjük a harcosok létszámát, méghozzá három veterán és három újonc szereplővel. Ebből most négy nevet lepleztek le a készítők, és kettőt egyelőre meglepetésnek szánnak.

Az érkezők közül az egyik karakterről, Shang Tsung-ról korábban is értesültünk már, így szinte nem is volt kérdéses, hogy a kezdetek óta jól ismert, a sötét mágiával mesterien bánó varázsló szintén kap egy igen látványos bemutató videót.

Mint láthatjuk, Shang Tsung ez alkalommal sem a könnyed ellenfelek közé fog tartozni, a lélekrablás képességének birtokában bármelyik karakterré át tud változni harc közben, felvéve annak különleges tulajdonságait, ezáltal a saját varázslatain kívül, szinte minden karakter képességét is birtokolhatja.

További üde színfolt a személyével kapcsolatban, hogy hangját az a Cary-Hiroyuki Tagawa kölcsönzi, aki még az 1995-ös filmben játszotta el Shang Tsung szerepét.
 

Forrás: Reddit


Shang Tsunghoz csatlakozik Nightwolf és Sindel, akiket a Mortal Kombat 3-ban ismerhettünk meg először, illetve egy szuperhős, Spawn lesz az első vendégszereplő.
 

Forrás: gamechannel.hu


És habár a másik két újonc neve nem hangzott még el, elképzelhető, hogy Ash Williams (Bruce Cambell) az Evil Deadből, Joker, vagy éppen a Terminátor lesznek azok.

A Kombat Pack a karaktereken kívül tartalmazni fog még 19 exkluzív skint is, aminek az öltöztető bajnokok biztosan örülni fognak.

Aki a Kollektor’s Edition-nel rendelkezik, vagy megvásárolta már előre a Kombat Pack-et, az június 18-tól töltheti le Shang Tsung-ot, azt követően nem sokkal később elérhetőek lesznek a többiek is.

Ti kiket vártok a leginkább?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás