promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egyszerre tíz férfi környékezte meg Antóniát, ahogy beköltözött a Kísértés villájába

Egyszerre tíz férfi környékezte meg Antóniát, ahogy beköltözött a Kísértés villájába

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

Új szereplők érkeztek A Kísértésbe, és Antóniát máris megrohamozták a férfiak.

Hétfő este új szereplők érkeztek A Kísértés szigetére, hogy próbára tegyék a kapcsolatukat. A 20 éves Vereb Antónia és a 28 éves Koch Attila három és fél éve él párkapcsolatban, egy éve pedig össze is költöztek. Antónia állítása szerint rögtön beleszeretett a szőke hajú, kék szemű Attilába, akit lenyűgözött a lány kisugárzása. A szerelmük kezdete óta szinte minden időt együtt töltenek, szóval az elválás nem ment könnyen számukra. 95 százalékban megbíznak egymásban, ám a maradék 5 százalékra is kíváncsiak, ezért jelentkeztek a TV2 műsorába.

Egyszerre tíz férfi környékezte meg

A kísértő fiúk és a kísértő lányok nem tétlenkedtek, azonnal közel szerettek volna kerülni az új pár tagjaihoz. Attila például számított rá, hogy bejön majd a lányoknak, de azzal talán nem számolt, hogy kedvesét is annyira csinosnak fogják találni a villában, hogy egyszerre tíz férfi fogja megkörnyékezni őt.

A páros kedd reggel a Mokkában mesélt arról, milyen érzések kavarogtak bennük, mikor beköltöztek A Kísértés villájába. Attila szerint nagyon nehéz volt új szereplőkként egy már megszokott társasághoz csatlakozni, akik már hetek óta ott vannak a szigeten, kiismerték egymást. A 28 éves férfi zavarba is jött emiatt.

Veszélyben a párkapcsolatuk?

Jogosan merülhet fel az emberben a kérdés, hogy amikor az ember egy ilyen műsorba jelentkezik, nem fél-e attól, hogy ha majd visszanézik az előre felvett adásokat, akkor olyasmit fog látni a párjától, amivel nem számolt, vagy amit nem nézett volna ki belőle. Attila azt mondta, hogy ha lett volna benne ilyen kétely, akkor eleve nem is jelentkezett volna a műsorba, Antónia pedig teljes mértékben úgy vágott neki A Kísértés-nek, hogy biztos volt benne, hogy nem fog semmi olyan történni a szigeten, ami belerondítana a kapcsolatukba. A fiatal páros előre megbeszélte, hogy nem fognak semmi olyat csinálni a TV2 műsorában, amit odakint, az életben sem tennének meg.

Antónia és Attila még többet mesélnek A Kísértés-ben töltött első napjukról: