promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ő a Scooter énekesének 38 évvel fiatalabb felesége, hosszú combjai varázsolták el a technóst

Ő a Scooter énekesének 38 évvel fiatalabb felesége, hosszú combjai varázsolták el a technóst

Borítókép:  Profimedia / xKonstantinxSednevx
Színes
Kategória fejléc

A Scooter énekese harmadszorra is kimondta a boldogító igent, és még csak hatvan éves.

H. P. Baxxter, a Scooter zenekar frontembere június első hétvégéjén vette feleségül szerelmét, Sara Bakhsh-t egy kis német faluban, Keitumban. A menyegző nemcsak azért kavart nagy port, mert a techno zene 60 éves koronázatlan királya állt, immár harmadszorra is oltár elé. A rajongók egy része megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a már megszokottan hidrogénszőke vőlegény és újdonsült asszonya között 38 év a korkülönbség. A harmadik Hans Peter Geerdesné ugyanis még csak 22 éves.

Az egyetemista lány és az előző évezred elektronikus zenei ikonja boldogan pózolt a kamerák előtt a nagy napon (videó a cikk végén). Habár az énekes a színpadon szereti kiereszteni a hangját, a magánéletét leginkább csend övezi, mindig is védte a nyilvánosságtól.  

A Scooter énekese harmadszor nősült meg

H.P. első házassága egy Kathy nevű nővel köttetett 1998-ban, azonban ez a nász nem bizonyult tartósnak, és hamarosan elváltak. Ezután egy Lital Hoch nevű hölggyel randevúzott, de őt nem sikerült oltár elé vinnie. Másodjára 2006. május 6-án nősült meg, akkor Simone Mostert nevű barátnőjét vette el, akit a Maria című Scooter-sláger videoklipjének forgatásán ismert meg. Ez a házasság négy évig tartott. 

Miután elmúlt 50 éves, az énekes rájött, hogy a fiatalabb nőknek sem kellene nemet mondania. 2016-ban egy Liza Leven nevű 19 éves orosz rajongója volt a barátnője, kettejük között a korkülönbség 32 év volt. De ez sem volt elég...

Az újdonsült feleség megváltoztatta H.P. véleményét a házasságról

H.P. néhány éve kijelentette, hogy soha többé nem fog megnősülni. Ezután, 2023-ban összejött Sarával, aki úgy tűnik, kihívásnak vette az énekes kijelentését. Végül csak rávette valahogy, hogy változtasson a véleményén, és a 38 évnyi korkülönbség ellenére idén nyáron összeházasodtak.

A technosztár azt mondta, meg van őrülve a fiatal nőért és főleg a hosszú lábaiért, ezért nem jelentett gondot számára, hogy örök hűséget fogadjon neki.

A német zenész nálunk az 1993-ban, Hannoverben alapított Scooter zenekarral vált ismertté. Jellegzetes imidzsét saját maga alakította ki, haját kéthetente szokta platinaszőkére festetni, borotválkozni naponta kétszer is szokott. Vastag nyaklánca és a jobb szemöldökében található piercing szintén a védjegye.

A jogász végzettségű énekes híres arról is, hogy kedveli az oldtimer autókat, a Scooter videóklipjeiben alkalmanként vezetni is szokott egyet-egyet. Magassága 188 cm, amivel különösen kitűnik a tömegből. Gyermeke még nem született.